IBAGYOU

 

Persoonlijk

Sta je voor je kledingkast en denk je: weggooien of laten hangen? Aarzel niet langer: geef kleding een echte kans. Maak er een tas of opberger van.

Mail of bel voor meer informatie.

Wil je liever zelf aan de slag? Wij helpen je met advies en een patroon op maat.

Uitvaart

Het opruimen van alle persoonlijke bezittingen van de overledene is meestal een emotionele gebeurtenis voor de achterblijvers.

Kleding is heel persoonlijk, het geeft herinneringen. Maar er is vaak geen directe bruikbaarheid meer voor de achterblijvers..

Dan rijst vaak de vraag: wat doen we met de vaak nog heel goed bruikbare kleding nadat de begrafenis of crematie achter de rug is.

Uitdelen onder familieleden? Weggooien? Naar een kledingdepot of weggeefwinkel? In een verzamelbak?

Geef een colbert een tweede leven, in de vorm van een persoonlijke opbergzak voor in je kast.! Hergebruik een vest als lectuurtas aan de wand! Recycle een jurk in een handtas, of gebruik een rugzak van een broek! Geef een nieuwe bestemming aan een (over)hemd, bijvoorbeeld als opbergzak aan de kapstok! Verpak een persoonlijk stukje erfenis in een SECOND-HANDBAG.

Neem contact met ons op voor een afspraak, meer informatie en prijzen.

Workshops

SECOND-HANDBAG organiseert en geeft workshops op festivals en evenementen, van babyshowers, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes tot bedrijfsfeesten en braderieen. In overleg worden aantallen en alle benodigde materialen meegenomen en kunnen uw gasten onder professionele begeleiding zelf hun SECOND-HANDBAG tas of opberger maken!

 

Kerst

Op zoek naar een origineel kerstpakket?

Laat SECOND-HANDBAG voor uw bedrijf dit bijzondere concept uitvoeren!

Groen geproduceerd, onder de juiste arbeidsomstandigheden gemaakt en door hergebruik een zeer verantwoord kado!

Bel gerust voor een afspraak.

 

Donaties

Uitgekeken op kleding? Te lang en te veel gedragen? Maak je kleding blij met een nieuwe bestemming. SECOND-HANDBAG neemt de afdankertjes liefdevol op en maakt er iets moois en hangt ze als nieuw in de winkel. Maak je er ook nog iemand anders blij mee.

@ 2014 Jantine Kraayeveld

info@second-handbag.com                     Tel: +31 (0)6 27318384

  • LinkedIn Black Square
  • Facebook Black Square